Modeller

LUNGPLUS SPORT     För idrott

Då idrottare och “elitmotionärer” började använda LUNGPLUS 1 upplevde en del att det började ta emot vid kraftig ansträngning. Då använde vi samma hylsa men modifierade det fukt- och värmeväxlande paketet så att det tål ett löptempo på 35-36 minuter på milen. Modifieringen medförde dock att verkningsgrad inte kom upp på samma höga nivå som LUNGPLUS 1. Den väldigt känsliga bör således undvika SPORT-modellen.

Köp LUNGPLUS SPORT nu!

LUNGPLUS 1    För medelmåttig ansträngning

Den första modellen som togs fram var LUNGPLUS 1. I den modellen maximeras verkningsgraden beträffande fukt- och värmeåtervinning. Den ger således en mycket behaglig känsla i hals och lungor. Den normalstore personen kan med denna modellen hålla ett löptempo på ner till 50 minuter per mil.

Köp LUNGPLUS 1 nu!

LUNGPLUS JUNIOR   För promenader och lågintensiva aktiviteter

Då känsliga personer använde LUNGPLUS 1 vid promenader eller annan stillsam utomhusvistelse fick de gott om tid att känna hur den kändes i munnen. En del upplevde den då som något stor. Då tog vi fram en hylsa som är något mindre men har full verkningsgrad på energiåtervinningen. Det mindre fomatet medförde att denna modellen blev junior i LUNGPLUS-familjen. Om löptempot är runt 60 minuter per mil, eller långsammare, kan även en LUNGPLUS JUNIOR användas. Även om den är avsedd för vuxna personer så är denna modellen även omtyckt av barn.

Köp LUNGPLUS JUNIOR nu!

Värt att notera

En människa med stor kroppsvikt kräver mer luft än en med liten kroppsvikt. En liten människa kan således utföra en större ansträngning än en stor människa, med samma LUNGPLUS-modell.

Jämförelser:

LUNGPLUS 1: längd 70, bredd 52, tjocklek 20, omkrets 124.

LUNGPLUS SPORT: längd 70, bredd 52, tjocklek 20, omkrets 124.

LUNGPLUS JUNIOR: length 70, bredd 47, tjocklek 16, omkrets 111.

I följande bilder kan ni se skillnaden i storlek och kanalernas utformning mellan modellerna.

LUNGPLUS SPORT, LUNGPLUS 1 och LUNGPLUS JUNIOR

LUNGPLUS 1 och LUNGPLUS JUNIOR

Läs mer:

LUNGPLUS     Produktbeskrivning     Kommentarer & Fakta    Återförsäljare