Mallit

LUNGPLUS SPORT: Urheiluun tai muuhun huomattavaan rasitukseen

LUNGPLUS SPORT -laite kehitettiin urheilijoita ja aktiiviliikkujia varten. Samaan kuoreen rakennettiin kenno, joka päästää enemmän ilmaa lävitseen. (Mahdollistaa juoksemisen alle 4 min/km vauhdilla). Muokkauksen myötä hyötysuhde on heikompi ja siksi laitetta ei suositella henkilöille, joilla on erityisen herkät hengitystiet.

Osta LUNGPLUS SPORT täältä!

LUNGPLUS 1: Kohtuulliseen suoritukseen

Ensimmäinen LUNGPLUS-malli on suunniteltu tarjoamaan paras mahdollinen kosteuden- ja lämmönkierrätyksen hyötysuhde. LUNGPLUS tekee hengittämisestä kylmässä ja kuivassa talvi-ilmassa helpompaa ja miellyttävämpää. (LUNGPLUS 1 -laitteen avulla normaalikokoinen henkilö voi juosta n. 5 min/km vauhdilla.)

Osta LUNGPLUS 1 täältä!

LUNGPLUS JUNIOR: Kävelyyn, kalastukseen tai metsästykseen

 

Osa henkilöistä, jotka käyttivät LUNGPLUS 1 laitetta kevyessä rasituksessa, kokivat sen tarpeettoman suureksi. Näin suunniteltiin LUNGPLUS JUNIOR, joka on kooltaan hieman pienempi ja tarkoitettu kevyeen rasitukseen tai vaikkapa lasten käyttöön. LUNGPLUS JUNIOR-laitetta voi käyttää, jos juoksuvauhti on korkeintaan 6 min/km.

Osta LUNGPLUS JUNIOR täältä!

Hyvä tietää:

Painava henkilö tarvitsee enemmän happea kuin pienikokoinen. Näin ollen pienikokoinen henkilö pystyy rasittavampaan suoritukseen kuin isokokoinen henkilö, vaikka käytössä olisi sama LUNGPLUS-malli.

Vertailua:

LUNGPLUS 1: pituus 70, leveys 52, korkeus 20, ympärysmitta 124 (mm)

LUNGPLUS SPORT: pituus 70, leveys 52, korkeus 20, ympärysmitta 124 (mm)

LUNGPLUS JUNIOR: pituus 70, leveys 47, korkeus 16, ympärysmitta 111 (mm)

Alla olevissa kuvissa näkyy kokoero sekä eri mallien kanavien erot.

LUNGPLUS SPORT, LUNGPLUS 1 ja LUNGPLUS JUNIOR

LUNGPLUS 1 ja LUNGPLUS JUNIOR

Lue lisää:

LUNGPLUS    Tuotekuvaus    Kokemuksia ja faktoja    Jälleenmyyjät